Kändisar

Massage hemma stockholm thaimassage mölndal

massage hemma stockholm thaimassage mölndal

decennierna. Här är Karl-Petter Thorwaldssons fem krav för att stärka kvinnorna., kvinnors arbetsliv, otrygga anställningar och ojämlikheten i skolan var i fokus när LOs ledning talade på första maj. Är trygga anställningar bara till för folk över 30? LO välkomnar särskilt löftet om en extra veckas ledighet för barnfamiljer. 1 min -06-04 Moderaterna och SD vill att vinstjakten i välfärden ska fortsätta. "Vår främsta fackliga kamp de närmaste åren är kvinnornas kamp. Med nya siffror från Sveriges Jämställdhetsbarometer sticker vi hål på tre vanliga myter som florerar i jämställdhetsdebatten., lO välkomnar att regeringen nu lagt fram ett lagförslag om avdragsrätt för fackföreningsavgiften. 92 procent tycker att anställningstrygghet är mycket viktigt eller ganska viktigt. massage hemma stockholm thaimassage mölndal

Videos

Veckända i Stockholm (Weekend in Stockholm) (1976). "Vi ska ha ordning och reda på svensk arbetsmarknad och sätta stopp för lönedumpning och fusk". 1 tim Skolan är grundläggande för att skapa lika möjligheter för alla, men den svenska skolan är i dag långtifrån jämlik. Framgången för dessa partier har varierat över tid och på senare tid, i enstaka fall, även stagnerat eller gått bakåt., den här rapportens beskriver dagens ungdomsgeneration. Med anledning av Sverigedemokraternas valmanifest presenterar LO beräkningar om hur Sverigedemokraternas ekonomiska politik slår mot välfärden och hur deras arbetsmarknadspolitik drabbar LO-medlemmarna. Sverige sticker ut som det land där inkomstskillnaderna ökat mest, om än från låga nivåer.

LO kämpar för: Massage hemma stockholm thaimassage mölndal

1 min -04-11 Det finns de som offrat blod, svett och tårar, till och med sina liv, för att bygga upp den trygghet vi har i dag. Så mycket krävs för att ett kafébiträde ska tjäna ihop till den senaste Iphonen, som nu har börjat säljas. Vilka förväntningar har de på de jobb som finns? Tillsammans bygger vi Sverige starkt. "Jag som undersköterska har en lön på 24 200 kronor. LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson är positiv till Socialdemokraternas förslag., har din chef berättat vad du ska göra om du blir utsatt för sexuella trakasserier på jobbet? Nu krävs betydande investeringar för att trygga den generella välfärden. För många LO-medlemmar står valet den 9 september mellan att rösta på Socialdemokraterna eller Sverigedemokraterna. . 3 min -08-13 Funderar du på att rösta på Sverigedemokraterna? 3 min -08-08 Sverige ska vara ett land med trygga jobb och en lön som går att leva. Vi börjar här och nu med ett trygghetspaket för att göra slut på usla anställningar." Så sade LOs ordförande i sina första maj-tal i Ale och Göteborg. Det visar en opinionsundersökning som LO beställt från Novus. Nu gör vi det igen. Det var huvudbudskapet när LO-ekonomerna presenterade sina Ekonomiska utsikter på tisdagen. Pressmeddelanden landsorganisationeverige - barnhusgatan 18, 105 53 stockholm - TEL FAX E-post - ORG. "Moderaterna kommer att fördärva arbetsmarknaden och sätta den ur spel" säger en annan. LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson är mycket positiv till socialdemokraternas valmanifest som presenterades på tisdagen. Aktuella rapporter i LO Fakta, högerradikala partier har blivit en etablerad del av det politiska landskapet i de flesta västeuropeiska länder under de senaste decennierna. Aktuella evenemang i LO Play 3 min 40 sek Om varför jämlik fördelning av globaliseringens vinster är nödvändig för att motverka slutenhet och protektionism. För en generaldirektör räcker det med drygt en vecka. Följ med honom på en arbetsdag. Återinförd avdragsrätt för fackanslutna är viktigt för att återställa maktbalansen på arbetsmarknaden. Trots att den förstör välfärden. "Nu hoppas jag att det är slut på vansinnet där människor nekats sjukpenning och i stället uppmanats att ta hittepå-jobb säger han. Det är fan inte okej. Hur kan LOs förslag om lärfritids, massage hemma stockholm thaimassage mölndal med mer stimulerande aktiviteter och där fler elever får möjlighet att vistas, bidra till ökad jämlikhet och bättre skolresultat? Trots att den förstör välfärden., sverige lider av ett välfärdsunderskott. 06-05 Med anledning av den pågående utredningen om strejkrätten har parterna på svensk arbetsmarknad enats om en historisk överenskommelse som inte skadar löntagarnas rätt att strejka.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *